Jiul Petroşani are datorii la stat de peste 2,5 milioane de lei

Societatea Comercială Sportivă Jiul Petroşani SA are datorii de peste 2,5 milioane de lei datorie la stat, clasându-se pe locul 49 într-un top al datornicilor din judeţul Hunedoara.

74 afișări
Imaginea articolului Jiul Petroşani are datorii la stat de peste 2,5 milioane de lei

Jiul Petroşani are datorii la stat de peste 2,5 milioane de lei

Directorul DGFP Hunedoara, Lucian Heiuş, a precizat că este vorba despre datoriile vechii structuri a echipei de fotbal Jiul Petroşani, care nu mai există de câţiva ani. "Le-am blocat conturile, chiar şi maşina de tuns iarba, am încercat să valorificăm tot ce am putut. Situaţia este aşa de vreo patru ani. Nu cred că mai recuperăm ceva şi am cerut falimentul. Actuala structură sportivă este de tip ONG şi nu avem ce să-i facem", a spus Lucian Heiuş.

Datoriile SC Sportive Jiul Petroşani SA se ridicau la suma de 2.711.262 lei la 28 februarie 2010, însă acestea nu sunt singurele pe care patronul echipei de fotbal, Alin Şimota, le are faţă de stat. O altă firmă a oficialului hunedorean ocupă locul 41 în topul datornicilor hunedoreni, cu datorii de peste 3,5 milioane de lei.

O altă echipă din judeţul Hunedoara, care este şi finanţată de la bugetul local, Minerul Lupeni, are restanţe de 834.574 lei, sumă cu care ocupă locul 76 în ierarhia celor mai răi contribuabili la bugetul de stat consolidat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici