JO de Iarnă: Hogiu și Pepene nu au luat startul în proba de schi fond 50 kilometri pentru că au răcit

Românii Petrică Hogiu şi Paul Pepene nu au luat startul în proba de schi fond 50 kilometri deoarece sunt răciţi, a declarat pentru MEDIAFAX, Alexandru Epuran, şeful delegaţiei României la Jocurile Olimpice.

14 afișări
Imaginea articolului JO de Iarnă: Hogiu și Pepene nu au luat startul în proba de schi fond 50 kilometri pentru că au răcit

JO de Iarnă: Hogiu și Pepene nu au luat startul în proba de schi fond 50 kilometri pentru că au răcit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Atât Hogiu, cât şi Pepene sunt răciţi de câteva zile şi nu avea rost să rişte la o probă atât de lungă, care nici nu este specialitatea lor. Această răceală a sportivilor noştri a venit în urma vremii nefavorabile din Vancouver, cu ploi interminabile. Au încercat să se trateze la doctori, însă nu le-a trecut. Am preferat să nu riscăm ceva mai grav", a declarat şeful delegaţiei României la Jocurile Olimpice.

Sportivul norvegian Petter Northug a câştigat, duminică, medalia de aur în proba de schi fond 50 de kilometri din cadrul Jocurilor Olimpice de la Vancouver, informează site-ul oficial al competiţiei. Northug, în vârstă de 24 de ani, a fost cronometrat cu timpul de două ore, cinci minute, 35 de secunde şi cinci sutimi.

Medalia de argint i-a revenit germanului Axel Teichmann, care a sosit cu o întârziere de trei sutimi de secundă, în timp ce bronzul a fost cucerit de suedezul Johan Olsson, care a ajuns la o secundă în urma învingătorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici