Jo Jo Dan a câştigat titlul WBC Intercontinental la categoria superuşoară

Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, a câştigat, vineri seară, la Ploieşti, titlul WBC Intercontinental la categoria superuşoară, după ce l-a învins pe mexicanul Miguel Casillas.

52 afișări
Imaginea articolului Jo Jo Dan a câştigat titlul WBC Intercontinental la categoria superuşoară

Jo Jo Dan a câştigat titlul WBC Intercontinental la categoria superuşoară (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Jo Jo Dan a câştigat prin KO în repriza a 11-a. Meciul a avut loc la gala de box "Invincibilii 3'' de la Sala Olimpia din Ploieşti.

Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, s-a născut la 9 august 1981, la Giurgiu, şi s-a format ca boxer la clubul Dinamo Bucureşti. Cele mai importante partide la profesionişti ale lui au fost contra lui Paul Delgado (KO în repriza a 12-a) şi a fostului campion mondial Raul Balbi (KO în repriza a 3-a). Până în 2009 Ion Ionuţ trebuie să achite 10 la sută din banii câştigaţi fostului său impresar, Adrian Teodorescu. Românul este antrenat de Pierre Bouchard, are garda inversă şi şi-a ales drept cântec de intrare în ring melodia "Frate pentru frate'' a celor de la Codul Penal.

Pe lângă partida dintre Jo Jo Dan şi Miguel Casillas, pentru titlul WBC Intercontinental, categoria superuşoară, au mai avut loc alte patru meciuri. Pentru titlul mediteranean WBS, la categoria super-pană, românul Viorel Simion l-a învins pe ungurul Zolt Nagy. Bogdan Dinu l-a învins prin KO pe James Oscar Pratt Jr., la categoria grea, Sorin "Pantera" Tănăsie l-a învins pe spaniolul Juan Garcia Martin, la categoria pană, iar Lucian Bot l-a făcut KO pe ungurul Viktor Szalai, la categoria grea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici