Jo Jo Dan a trecut cântarul oficial al Galei "Invincibilii 3"

Pugilistul român Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, a trecut de cântarul oficial al galei "Invincibilii 3", unde va lupta pentru titlul WBC Intercontinental cu mexicanul Miguel Casillas, şi speră ca acesta să fi fost cel mai greu test al său, transmite corespondentul MEDIAFAX.

14 afișări
Imaginea articolului Jo Jo Dan a trecut cântarul oficial al Galei "Invincibilii 3"

Jo Jo Dan a trecut cântarul oficial al Galei "Invincibilii 3" (Imagine: Mediafax Foto)

Jo Jo Dan a fost încântat că s-a încadrat în limitele categoriei superuşoară, 63.500 kilograme. "Sunt bucuros că am trecut de primul adversar, cântarul. Sper ca acesta să fie cel mai greu test al meu. Mă bucur mult că a venit şi Lucian Bute să mă încurajeze, o să încerc să nu dezamăgesc. Sper ca lui Casillas să-i fi plăcut mai mult în sanie decât în ring'', a spus Ion Ionuţ referindu-se la poza pe care cei doi au făcut-o într-o sanie cu reni, la invitaţia organizatorilor galei.

Mexicanul Miguel Casillas crede că poate încheia meciul cu pugilistul român înainte de limită. "Cred că m-am îngrăşat un pic din cauză că am luat masa la restaurantul lui Doroftei, unde se mănâncă bine. Însa voi arde kilogramele în ring, sper cu folos. Am luat în calcul chiar şi varianta KO-ului, a adversarului meu, fireşte", a spus Casillas.

Pugilistul român Lucian Bute, prezent la eveniment, a precizat că a avut aceleaşi emoţii la cântar ca toţi cei zece sportivi care se vor duela în ring vineri. "Pot să spun că am avut aceleaşi emoţii ca şi cei care au urcat pe cântar. Ştiu ce înseamnă lupta cu kilogramele. Faptul că au trecut toţi proba cântarului sper să fie un semn bun, semnul că spectacolul va fi prezent în ring. Am încredere în Jo Jo Dan, sunt convins că va câştiga. Pentru el contează foarte mult această luptă, iar victoria îi va deschide drumul pentru o finală adevărată, cu centura pe masă. Cred că organizatorii au reuşit un lucru extraordinar, acela de a permite accesul liber în sală'', a spus Bute.

Lucian Bute crede că se va întoarce la antenamentele de la Montreal, Canada, cu 7-8 kilograme mai mult decât ar trebui să cântărească. "Deocamdată sunt în vacanţă şi vreau să mă bucur de zilele libere. Sunt sigur că mă voi întoarce la Montreal cu 7-8 kilograme în plus, dar merita pentru că voi petrece Sărbătorile cu cei dragi. Nu ştiu ce va fi în viitor. Deocamdata, nu voi urca la semigrea, unde este campion Adrian Diaconu, însă în box totul este posibil. Nu ştiu dacă îi voi acorda revanşa lui Andrade, totul depinde de el, iar din Europa cel mai aproape de un meci cu mine pare a fi danezul Larsen. Dar ce va fi vom vedea...'', a mai spus Bute.

Pe lângă partida dintre Jo Jo Dan şi Miguel Casillas, pentru titlul WBC Intercontinental, categoria superuşoară, vor mai avea loc alte patru meciuri. Pentru titlul mediteranean WBS, la categoria super-pană, se vor lupta românul Viorel Simion şi ungurul Zolt Nagy. Bogdan Dinu va boxa împotriva americanului James Oscar Pratt Jr., la categoria grea, Sorin "Pantera" Tănăsie îl va înfrunta pe spaniolul Juan Garcia Martin, la categoria pană, iar Lucian Bot va boxa împotriva ungurului Viktor Szalai, la categoria grea.

Intrarea spectatorilor la gală va fi liberă.

Gala de box "Invincibilii 3'' se va disputa vineri, de la ora 20.30, la Sala Olimpia din Ploieşti. Prima parte a galei va fi transmisă în direct de Sport.ro, ultimele două întâlniri urmând să fie difuzate la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici