Jo Jo Dan: Dacă adversarul meu va face pe taurul, eu voi fi un toreador

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, a declarat, vineri, la sosirea pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", că în cazul în care adversarul său, argentinianul Walter Sergio Gomez, va face pe taurul, atunci el va fi toreadorul, la gala "Invincibilii 4".

2 afișări

"Am venit cu gândul să câştig acest meci şi sper să fie o partidă spectaculoasă, de care publicul să se bucure foarte mult. După cum ştiţi, va fi un meci împotriva unui argentinian (n.r. - sportivul Walter Sergio Gomez) şi îmi amintesc că şi Raul Balbi a vrut să facă pe taurul, dar nu i-a mers. Dacă şi adversarul meu va face pe taurul, eu voi fi un toreador. Din punct de vedere moral stau foarte bine, sunt şi într-o formă psihică foarte bună şi mă aştept să câştig acest meci. În ciuda palmaresului său, adversarul are o experienţă bogată, a avut adversari foarte puternici şi trebuie luat în serios. Încă nu îl cunosc foarte mult, însă eu voi încerca să fac un meci cât mai bun şi să-mi impun stilul", a spus Jo Jo Dan.

Ion Ionuţ a precizat că Lucian Bute şi Adrian Diaconu au anunţat că nu vor putea fi prezenţi la meciul său. "Mă concentrez la acest meci şi vom vedea în continuare ceea ce va urma. Oricine visează la un titlu mondial şi să boxeze împotriva unor adversari cu renume, dar deocamdată eu sunt pe poziţia pe care sunt şi trebuie să mă concentrez pe ceea ce am de făcut în prezent. Am vorbit cu Lucian Bute şi Adrian Diaconu, care mi-au spus că se aşteaptă să câştig, iar încrederea lor mă încurajează foarte mult. Din păcate, nu vor putea să ajungă la meciul meu", a menţionat pugilistul.

Jo Jo Dan va boxa vineri, 5 iunie, în gala "Invincibilii 4", de la Teatrul "Giuleşti" împotriva argentinianului Walter Sergio Gomez, pe durata a 12 reprize, în care îşi va pune în joc titlurile WBC Continental Americas şi NABA la categoria super-uşoară.

Meciul lui Jo Jo Dan va fi precedat de alte trei partide, în care vor urca în ring:

Categoria "Pană": Viorel Simion - David Kiilu (Kenya), 12 reprize.

Categoria grea: Bogdan Dinu - Nikolai Marinov (Bulgaria), 4 reprize.

Categoria grea: Lucian Bot - Ivor Marincev (Bulgaria), 6 reprize.

Jo Jo Dan va susţine, duminică, de la ora 12.00, un antrenament cu public în centrul comercial "Băneasa Shopping City".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici