Joachim Loew: În a doua repriză am arătat un fotbal de clasă

Selecţionerul Germaniei, Joachim Loew, a declarat, sâmbătă, că echipa sa a arătat un fotbal de clasă în repriza secundă a meciului cu Argentina, câştigat cu scorul de 4-0, în sferturile de finală ale competiţiei.

17 afișări
Imaginea articolului Joachim Loew: În a doua repriză am arătat un fotbal de clasă

Joachim Loew: În a doua repriză am arătat un fotbal de clasă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"De mult timp sunt mândru de această echipă, nu doar de azi. În a doua repriză am arătat un fotbal de clasă. Această echipă a demonstrat că are voinţă de campioană. Era inimaginabil un astfel de rezultat înainte de meci. Este formidabil să marchez patru goluri şi în ce fel...Messi nu şi-a putut face jocul, l-am oprit perfect şi aproape nici nu l-am faultat", a afirmat Low.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale, după ce a învins, cu scorul de 4-0 (1-0), selecţionata Argentinei, sâmbătă, la Cape Town, într-un meci contând pentru sferturile de finală ale competiţiei din Africa de Sud. Golurile au fost marcate de Tomas Muller, în minutul 3, Miroslav Klose, în minutele 68 şi 89, şi Arne Friedrich, în minutul 74.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici