Joachim Low: Această victorie ne deschide porţile către sferturile de finală

Selecţionerul naţionalei Germaniei, Joachim Low, a declarat, miercuri seară, după succesul din meciul cu Olanda, scor 2-1, că această victorie deschide porţile către sferturile de finală pentru echipa sa, informează site-ul oficial al UEFA.

124 afișări
Imaginea articolului Joachim Low: Această victorie ne deschide porţile către sferturile de finală

Joachim Low: Această victorie ne deschide porţile către sferturile de finală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Această victorie ne deschide porţile către sferturile de finală. Acum va trebui să încheiem grupa cu un meci frumos cu Danemarca. Astăzi a fost o partidă intensă şi de luptă. A fost foarte cald şi a fost dificil să menţinem ritmul timp de 90 de minute. Am jucat foarte bine în defensivă, deoarece ştiam că Olandei îi place să atace. Am împiedicat adversarul să-şi facă jocul. La 2-0, olandezii au fost confuzi şi am fi putut marca golul trei. Apoi meciul s-a redeschis, dar am meritat victoria. Ştiam că în defensivă Olanda nu este foarte puternică la duelurile individuale şi aşa am şi marcat golurile. Au fost câteva spaţii între Mathijsen şi Heitinga de care noi am profitat", a spus Low.

Tehnicianul german consideră echipa sa ar fi putut ataca mai mult în meciul cu Olanda: "Sunt mulţumit că avem şase puncte într-o grupă considerată a morţii, dar după joc întotdeauna rămâne şi ceva de analizat. Am fi putut ataca mai mult şi trebuia să fim mai periculoşi în faţa porţii. Dar am rămas compacţi şi nu mă plâng".

Reprezentativa Germaniei a învins, miercuri seară, la Harkov, cu scorul de 2-1 (2-0), selecţionata Olandei, într-un meci contând pentru etapa a doua a grupei B de la Campionatul European. Pentru Germania a marcat Gomez '24, '38, iar pentru Olanda a înscris Van Persie '73.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici