Jocurile Olimpice 2018: Raluca Strămăturaru, locul 7 la sanie. Românca a obţinut cel mai bun rezultat la sanie din ultimii 24 de ani

Raluca Strămăturaru a obţinut cel mai bun rezultat al delegaţiei României la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, clasându-se pe locul 7 în proba de sanie.

843 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice 2018: Raluca Strămăturaru, locul 7 la sanie. Românca a obţinut cel mai bun rezultat la sanie din ultimii 24 de ani

Jocurile Olimpice 2018: Raluca Strămăturaru, locul 7 la sanie

Strămăturaru a obţinut astfel cea mai bună performanţă obţinută de România la Jocurile Olimpice de iarnă din 1994 până în prezent, când, tot în proba de sanie, dar la dublu, Ioan Apostol şi Liviu Cepoi, terminau pe locul 6.

În finala competiţiei, sportiva din România a reuşit un timp de 46,681 de secunde, la 233 de miimi de secundă de câştigătoarea manşei, germana Dajana Eitberger şi s-a clasat pe locul 7 la general.

Primele două locuri au fost ocupate de sportive din Germania: Natalie Geisenberger (3:05.232) a câştigat medalia de aur, în timp ce argintul i-a revenit lui Dajana Eitberger (3:05.599). Medalia de bronz a fost câştigată de sportiva din Canada Alex Gough (3:05.644).


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici