Jocurile Olimpice de la Londra: Portoricanul Torruella se va afla la conducerea Tribunalului de Arbitraj

Judecătorul portorican Juan R. Torruella se va afla la conducerea Tribunalului de Arbitraj Sportiv al Jocurilor Olimpice de la Londra, a anunţat Comitetul Olimpic din Porto Rico (PROC).

68 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice de la Londra: Portoricanul Torruella se va afla la conducerea Tribunalului de Arbitraj

Jocurile Olimpice de la Londra: Portoricanul Torruella se va afla la conducerea Tribunalului de Arbitraj (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Suntem extrem de mândri că un portorican a fost ales pentru a conduce Tribunalul de Arbitraj al Jocurilor Olimpice de la Londra", a declarat preşedintele PROC, David Bernier, într-o conferinţă de presă.

Juan R. Torruella a participat la patru ediţii ale Jocurilor Olimpice (Tokyo-1964, Mexico-1968, Munchen-1972, Montreal-1976), la iahting, şi a fost preşedintele Tribunalului de Arbitraj Sportiv al JO de iarnă de la Vancouver (2010). De asemenea, Torruella a fost copreşedinte la JO de la Beijing, din 2008.

"Tribunalul se va deschide cu zece zile înainte de începerea JO şi va funcţiona până la începerea ceremoniei de închidere a competiţiei. Este ca un al doilea Tribunal de Arbitraj Sportiv mondial", a declarat Torruella.

Jocurile Olimpice de la Londra se vor desfăşura în perioada 27 iulie - 12 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici