JOCURILE OLIMPICE de la Soci - Bagajele echipei de bob a Jamaicăi au fost pierdute, iar sportivii au ratat antrenamentul

Reprezentanţii Jamaicăi în proba de bob au ratat primul antrenament de la Soci, după ce bagajele le-au fost pierdute pe traseul spre Rusia.

85 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE de la Soci - Bagajele echipei de bob a Jamaicăi au fost pierdute, iar sportivii au ratat antrenamentul

JOCURILE OLIMPICE de la Soci - Bagajele echipei de bob a Jamaicăi au fost pierdute, iar sportivii au ratat antrenamentul (Imagine: Mediafax Foto)

Pilotul Winston Watts şi frânarul Marvin Dixon vor concura în proba de dublu la Soci, după o absenţă de 12 ani de la Jocurile Olimpice de iarnă, informează BBC.

"Este foarte frustrant. Am strâns toate fondurile necesare participării, am ajuns la Jocurile Olimpice şi s-a întâmplat asta", a spus Watts, în vârstă de 46 de ani, care a mai participat la Jocurile Olimpice din 1994, 1998 şi 2002.

Watts va împlini 47 de ani la 8 februarie, cu opt zile înainte ca echipa Jamaicăi să intre în concurs.

Cea mai bună clasare a sa la Jocurile Olimpice a fost la Lillehamer 1994 cu bobul de patru persoane, pe locul 14.

Jamaica a mai participat la Jocurile Olimpice din 1994, 1998 şi 2002, dar nu a reuşit calificarea la cele din 2006 şi 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici