Joey Barton, condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare

Jucătorul echipei Newcastle, Joey Barton, a fost condamnat la patru luni de închisoare, cu suspendare, după ce a fost judecat pentru că l-a lovit, în mai 2007, pe când evolua la Manchester City, pe coechipierul său Ousmane Dabo.

32 afișări
Imaginea articolului Joey Barton, condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare

Joey Barton, condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În vârstă de 25 de ani, Barton a pledat vinovat la aceste acuzaţii, pe care până atunci le negase.

La procesul care a avut loc la Liverpool, judecătorul Mushtaq Khokhar i-a spus fotbalistului că are responsabilitatea de a da un exemplu celor mai tineri, pentru care constituie un model. Barton va fi sub supraveghere timp de doi ani.

În mai, jucătorul echipei Newcastle a mai fost condamnat la şase luni de închisoare, pentru o agresiune petrecută la Liverpool.

Clubul său a anunţat că a luat act de decizia judecătorului şi că "va discuta cu Joey şi cu reprezentanţii săi cât mai repede posibil".

Joey Barton este unul dintre preferaţii tabloidelor britanice. În urmă cu câteva sezoane, el i-a băgat un trabuc aprins în ochi unui coechipier, iar în sezonul 2006-2007, supărat că suporterii echipei Everton îl insultau, le-a arătat acestora fesele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici