Joppy îi sugerează lui Bute să se apuce de hochei pe gheaţă

Pugilistul american William Joppy, care va boxa, vineri, la Montreal, cu campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, i-a sugerat românului să se apuce de hochei pe gheaţă, pe motiv că în Canada acesta este sportul în care se obţin performanţe, nu boxul profesionist.

17 afișări
Imaginea articolului Joppy îi sugerează lui Bute să se apuce de hochei pe gheaţă

Joppy îi sugerează lui Bute să se apuce de hochei pe gheaţă

"Am venit aici să demonstrez că acest băiat nu e de nivelul meu. Vă voi arăta, vouă, canadienilor, că îl voi scoate pe român din ring şi vă asigur că nu va dura 12 reprize. Bute este o vedetă aici la Montreal, dar Canada nu este cunoscută pentru box. Canada este cunoscută pentru hochei pe gheaţă, aşa că după meci îi fac cadou o pereche de patine lui Bute, pentru a merge la patinoar", a declarat pugilistul american William Joppy.

"În schimb eu am crescut cu cei mai buni pugilişti din Philadelphia şi New York, vin dintr-un loc unde se produc boxeri pe nadă rulantă, aşa cum albinele fac miere", a adăugat Joppy, în vârstă de 37 de ani, la conferinţa de presă dinaintea meciului, informează cyberpresse.ca.

Antrenorul lui Bute, Stephan Larouche, i-a replicat americanului, în limba engleză, pentru a fi sigur că înţelege: "Nu eşti primul american care vine aici şi vorbeşte aşa.Vei vedea că în ring vei avea impresia că Bute nu are două sau trei, ci patru braţe. Atunci vei fi aşa de buimac încât te vei întreba dacă nu cumva te-a lovit şi arbitrul, pentru că nu vei mai şti de unde vin loviturile. Ultimul pugilist care a spus despre canadieni că nu ştiu să boxeze a fost Vinny Pazienza, iar Eric Lucas i-a dat o lecţie de box. În timp ce el vorbea, noi ne antrenam, în timp ce el mergea, noi alergam, iar în timp ce el se bătea, noi câştigam. Asta vei păţi şi tu!".

Lucian Bute (21-0-0, 17 KO) nu a intrat în jocul declaraţiilor lui Joppy (39-4-1, 30 KO), preferând să afirme că îi place să vorbească în ring. "Mie îmi place să vorbesc în ring, nu la conferinţa de presă. În ring trebuie să arăţi ce ştii să faci. Pugiliştii care vorbesc, nu mă intimidează. Cei mai buni boxeri nu au gura mare", a spus Bute.

Meciul în care Lucian Bute îşi va pune în joc pentru prima dată centura mondială, în faţa lui William Joppy, se va desfăşura, sâmbătă dimineaţa, la Montreal, fiind transmis în România, de la ora 4.45, doar de postul naţional, Radio România Actualităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici