Jordi Cruyff: Tatăl meu nu a fost doar al familiei, ci al întregii lumi. A fost un model

FC Barcelona a organizat, marţi, un memorial, la sediul clubului, în onoarea celui care a fost Johan Cruyff, la care au participat toţi jucătorii Barcelonei, antrenorul Luis Enrique, dar şi fiul lui Johan, Jordi Cruyff, care a susţinut că familia a realizat că tatăl său a fost o icoană pentru fotbal.

1607 afișări
Imaginea articolului Jordi Cruyff: Tatăl meu nu a fost doar al familiei, ci al întregii lumi. A fost un model

Jordi Cruyff: Tatăl meu nu a fost doar al familiei, ci al întregii lumi. A fost un model

Legendarul Johan Cruyff, fost jucător al cluburilor Barcelona şi Ajax Amsterdam, a murit, joi, 24 martie, la vârsta de 68 de ani, suferind de cancer pulmonar. Vestea că fostul internaţional olandez nu mai trăieşte a stârnit emoţie în întreaga lume.

Barcelona, clubul la care Cruyff a fost şi jucător şi antrenor, a organizat un memorial în onoarea olandezului, la care au participat toţi jucătorii echipei, antrenorul Luis Enrique, dar şi fiul olandezului, Jordi Cruyff. Fiul fostului jucător al catalanilor a ţinut un discurs emoţionant în care le-a mulţumit tuturor celor care au trimis mesaje de susţinere şi a declarat faptul că Johan nu a fost doar al familiei, ci al întregii lumi.

"Aşa cum a cerut tatăl meu, am făcut toate lucrurile cât mai feriţi de ochii lumii. Tata nu a dorit ca ultimele sale luni din viaţă să fie făcute publice. După toate mesajele şi emoţia creată în jurul morţii tatălui meu, ne-am dat seama că el nu a fost doar al familiei, ci al întregii lumi pasionate de fotbal. A fost un model de urmat pentru multă lume, şi vrem ca lumea să şi-l amintească la fel", a spus Jordi Cruyff, conform sursei citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici