Jorge Costa: CFR Cluj merită să fie pe primul loc

Antrenorul echipei CFR Cluj, Jorge Costa, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că elevii lui au demonstrat prin constanţa rezultatelor şi a jocului că merită să termine anul pe prima poziţie în Liga I.

133 afișări
Imaginea articolului Jorge Costa: CFR Cluj merită să fie pe primul loc

Jorge Costa: CFR Cluj merită să fie pe primul loc (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax foto)

Antrenorul portughez spune că în meciul de sâmbătă, contra Stelei, de pe Arena Naţională, nu există favoriţi, deşi formaţia sa este clasată pe o poziţie mai bună decât echipa adversă. "Sunt trei puncte puse în joc şi sperăm să le câştigăm. Am văzut meciul lor cu Dinamo şi mi-aş dori să nu joace la fel de bine cu noi. Dacă o vor face, atunci se anunţă un joc spectaculos. Statistic, stăm mai bine decât Steaua în clasament. Acelaşi lucru se putea spune şi despre Dinamo, dar iată că nu a fost aşa. În derbiuri nu există o favorită. Faptul că jucăm la Bucureşti nu e un factor decisiv. CFR ar merita să fie pe primul loc, cred că suntem cea mai constantă echipă a Ligii I. Nu meritam să pierdem acel meci cu Dinamo", a spus Jorge Costa.

Tehnicianul a evitat să spună dacă va începe meciul cu Pantelis Kapetanos, fostul atacant al Stelei, în teren. "Nu fac comentarii individuale", a spus Costa.

Meciul dintre Steaua Bucureşti şi CFR Cluj, din etapa a XVII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici