Jose Mourinho, fluierat de spectatori la ultimul meci pe Santiago Bernabeu. Mesajul antrenorului către fani

Antrenorul formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, a fost fluierat de majoritatea spectatorilor de pe arena Santiago Bernabeu, sâmbătă, la meciul cu Osasuna, ultimul pentru tehnicianul portughez pe banca madrilenilor.

5381 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho, fluierat de spectatori la ultimul meci pe Santiago Bernabeu. Mesajul antrenorului către fani

Mesaj al lui Mourinho către fanii madrileni, înainte de despărţire

După trei sezoane la Real, Jose Mourinho va părăsi echipa madrilenă, iar sâmbătă a ieşit de la vestiare după ce a aşteptat ca arbitrul Perez Lasa să fluiere începutul meciului.

Destinaţia viitoare nu este deocamdată cunoscută, dar presa spaniolă susţine că el ar urma să ajungă la Chelsea.

Sâmbătă, Jose Mourinho le-a mulţumit suporterilor într-un mesaj postat pe site-ul oficial al grupării, menţionând că apreciază susţinerea fanilor, dar şi că respectă criticile.

"Le doresc tuturor madrilenilor multă fericire în viitor. Apreciez susţinerea multor fani şi respect criticile altora. Repet, vă doresc multă fericire tuturor şi mai ales multă sănătate. Hai Madrid!", este mesajul lui Mourinho.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici