Juan Carlos Ferrero a revenit la antrenamente, alături de Carlos Alcaraz

Juan Carlos Ferrero a revenit la antrenamentele cu Carlos Alcaraz după ce a suferit o operaţie artroscopică la genunchi la sfârşitul anului trecut. Cei doi spanioli au are o legătură foarte strânsă, deseori catalogată ca o relaţie tată-fiu.

145 afișări
Imaginea articolului Juan Carlos Ferrero a revenit la antrenamente, alături de Carlos Alcaraz

Juan Carlos Ferrero a revenit la antrenamente, alături de Carlos Alcaraz

Ferrero îl însoţeşte, în general, pe Carlos Alcaraz la majoritatea evenimentelor sale, deşi el a fost absent în mod notabil în mare parte din perioada în care Alcaraz a câştigat titlul la US Open, care a ajuns totuşi la finală.

De asemenea, Ferrero nu a fost alături de Alcaraz nici la Londra anul trecut, dar nici la la Australian Open-ul din acest an. Acest lucru a fost cauzat de o accidentare suferită în afara terenurilor de tenis.

Ferrero s-a confruntat cu o accidentare la genunchi care a necesitat o intervenţie chirurgicală în luna decembrie a anului trecut. Spaniolul s-a recuperat, iar acum a revenit pe terenul de tenis pentru câteva antrenamente cu Alcaraz.

Antrenorul spaniol a ţinut să posteze asta pe pagina X a academiei sale de tenis de lângă Murcia, unde a crescut Alcaraz.

Postarea de pe reţelele de socializare i-a arătat pe amândoi foarte bine dispuşi, însoţită de un text în care Alcaraz îi urează bun venit antrenorului său.

"Suntem atât de încântaţi să-l vedem pe Juan Carlos antrenându-l din nou pe Carlos Alcaraz după recuperarea sa. Este timpul să ne pregătim pentru circuitul latino-american pe zgură! VAMOS TEAM".

Alcaraz nu a avut evoluţia scontată în Australia, iar unii au sugerat că acest lucru s-ar putea datora faptului că nu l-a avut alături pe antrenorul său. În urma speculaţiilor, el a negat acest lucru.

Următorul eveniment la care cei doi vor fi alături este turneul ATP 250 de la Buenos Aires.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici