Juan Martin Del Potro a câştigat turneul de la Marsilia

Tenismanul argentinian Juan Martin Del Potro, cap de serie numărul 4 şi locul 10 ATP, a câştigat, duminică, turneul de la Marsilia (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 512.750 de euro.

170 afișări
Imaginea articolului Juan Martin Del Potro a câştigat turneul de la Marsilia

Juan Martin Del Potro a câştigat turneul de la Marsilia (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Del Potro l-a învins, în finală, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi 22 de minute, pe francezul Michael Llodra, poziţia 50 în ierarhia mondială.

Pentru succesul obţinut la Marsilia, Juan Martin Del Potro va primi 250 de puncte ATP şi un cec în valoare de 92.560 de euro, în timp ce Llodra va încasa 48.750 de euro şi 150 de puncte ATP.

Proba de dublu de la Marsilia a fost câştigată de perechea franceză Nicolas Mahut/Edouardo Roger-Vasselin, care a trecut, în ultimul act al competiţiei, cu scorul de 3-6, 6-3, 10-6, de cuplul Dustin Brown/Jo-Wilfried Tsonga (Germania/Franţa).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici