Juande Ramos: Real Madrid se află într-o situaţie grea

Antrenorul echipei Real Madrid, Juande Ramos, a afirmat că echipa sa, aflată la 12 puncte de liderul clasamentului din Primera Division, FC Barcelona, trece printr-o situaţie dificilă.

16 afișări
Imaginea articolului Juande Ramos: Real Madrid se află într-o situaţie grea

Juande Ramos: Real Madrid se află într-o situaţie grea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Echipa traversează o perioadă complicată, dar eu sunt optimist şi iubesc provocările. Sunt sigur că situaţia noastră se va ameliora. Ne aflăm abia la jumătatea sezonului. Mai avem timp să obţinem multe realizări şi, mai ales, să aducem satisfacţii suporterilor noştri", a declarat tehnicianul spaniol, concediat de gruparea engleză Tottenham Hotspur şi chemat la Real, pentru a-l înlocui pe germanul Bernd Schuster, demis la 9 decembrie.

De la sosirea sa pe banca madrilenilor, fostul antrenor al echipei FC Sevilla a câştigat două meciuri (3-0 cu Zenit Sankt Petersburg, în Liga Cmpionilor, şi 1-0 cu Valencia, în campionat), dar a pierdut pe terenul rivalei FC Barcelona, scor 0-2.

Eliminată din Cupa Spaniei, însă calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor (unde va întâlni echipa engleză FC Liverpool), Real Madrid este a cincea în clasamentul din Primera Division, cu 29 de puncte acumulate în 16 etape. În runda următoare (3-4 ianuarie 2009), Real va primi vizita formaţiei Villarreal, clasată a şasea, cu acelaşi număr de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici