Jucătoarea de tenis Garbine Muguruza, vacanţă în România

  • Eliminată de la Wimbledon, sportiva spaniolă cu origini venezuelene s-a refugiat pentru câteva zile în ţara noastră.
  • Dubla câştigătoare de turnee de Grand Slam a mers la Peştera Dâmbovicioara şi la Parcul Naţional Piatra Craiului.
  • ”Garbi” este una dintre cele mai urmărite sportive pe reţelele de socializare.
1448 afișări
Imaginea articolului Jucătoarea de tenis Garbine Muguruza, vacanţă în România

Garbine Muguruza

Jucătoarea de tenis Garbine Muguruza, 27 de ani, numărul 12 WTA, îşi petrece vacanţa în România, după ce a fost eliminată în turul 3 de la Wimbledon. Sportiva s-a filmat în timpul drumeţiei pentru a le arăta urmăritorilor săi cum se distrează pe muzica artiştilor români.

Muguruza, câştigătoare la Roland Garros 2016 şi la Wimbledon 2017, a postat pe contul său de Instagram şi imagini din vizita sa în Transilvania. A fost impresionată nu doar de peisajele din România, ci şi de atracţiile turistice pe care le-a văzut.

Vorbim de Peştera Dâmbovicioara şi Parcul Naţional Piatra Craiului. Tenismena şi-a făcut chiar şi un prieten patruped la noi în ţară, alături de care s-a pozat.

Sportiva născută la Caracas, în Venezuela, apare pe story-ul de la Instagram în timp ce fredonează melodia lui Puya, ”Undeva-n Balkani”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici