Jucător kosovar, acuzaţii la adresa românilor: Rasism pur, ne-au tratat cum tratează rasiştii negrii comparându-i cu maimuţele / Jucătorul i-a ameninţat pe români: Bucuraţi-vă că Adem Jashari nu mai e în viaţă!

Fundaşul kosovar Vojvoda lansează noi atacuri la adresa suporterilor români: Rasism pur, ne-au tratat cum tratează rasiştii negrii comparându-i cu maimuţele. Bucuraţi-vă că Adem Jashari nu mai e în viaţă!”

1290 afișări
Imaginea articolului Jucător kosovar, acuzaţii la adresa românilor: Rasism pur, ne-au tratat cum tratează rasiştii negrii comparându-i cu maimuţele / Jucătorul i-a ameninţat pe români: Bucuraţi-vă că Adem Jashari nu mai e în viaţă!

Meciul România- Kosovo a fost întrerupt pentru 40 de minute după ce suporterii români au afişat în prima repriză bannerul "Kosovo este Serbia".

Mergim Vojvoda care la rândul său a fost în centrul atenţie după ce i-a provocat pe fanii români făcând în mai multe rânduri din mâini semnul vulturului cu două capete( stema Albaniei) a lansat noi atacuri la adresa suporterilor.

"Noi vărsăm sânge pentru această ţară, iar aceştia (românii) ne-au insultat ţara. Nu trebuia să ne întoarcem pe teren. Rasism pur, ne-au tratat cum tratează rasiştii negrii comparându-i cu maimuţele. Bucuraţi-vă că Adem Jashari nu mai e în viaţă!”.

Vojvoda a cerut FIFA să reacţioneze pentru a nu mai permite astfel de lucruri în jocul de fotbal.

Adem Jashari a fost un luptător guerrilla albanez şi lider al Armatei de Eliberare a Kosovo-ului (KLA), o organizaţie paramilitară care a luptat pentru independenţa provinciei Kosovo faţă de Serbia. El este considerat un simbol al luptei albanezilor din Kosovo pentru independenţă şi este considerat erou naţional printre albanezii din Kosovo. Totuşi, el a fost considerat criminal de război de statul Iugoslav şi de Serbia mai târziu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici