Jucătorii de golf participanţi la Ryder Cup nu au dreptul să utilizeze Twitter şi Facebook

Jucătorii de golf americani şi europeni care vor participa la sfârşitul acestei săptămâni la turneul Ryder Cup, găzduit de oraşul galez Newport, nu vor avea dreptul de a utiliza reţelele de socializare Twitter şi Facebook pe durata competiţiei.

13 afișări
Imaginea articolului Jucătorii de golf participanţi la Ryder Cup nu au dreptul să utilizeze Twitter şi Facebook

Jucătorii de golf participanţi la Ryder Cup nu au dreptul să utilizeze Twitter şi Facebook (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ryder Cup este un meci tradiţional între SUA şi Europa, fiind organizat o dată la doi ani, alternativ, pe Bătrânul Continent şi pe cel nord-american. Ultima ediţie, din 2008, a fost câştigată de SUA, după trei victorii europene la rând.

Căpitanii celor două echipe Colin Montgomerie (Europa) şi Corey Pavin (SUA) au considerat că reţelele de socializare ar putea afecta concentrarea jucătorilor.

Însă câştigătorul US Open, nord-irlandezul Graeme McDowell, a încălcat regula imediat după ce aceasta a fost anunţată, declarând pe Twitter: "A fost o reuniune a echipelor şi vă vom ţine la curent cu interdicţia de a folosi Twitter şi Facebook. Să sperăm că nu. Hai Europa!"

Pavin a explicat că decizia în cadrul echipei sale a fost luată în unanimitate. "Toată echipa a fost de acord să nu le utilizeze. Eu cred că este important ca jucătorii să se concentreze pe Ryder Cup", a spus Pavin, completat de adversarul său: "Suntem în aceeaşi barcă. Este important, cum a afirmat Corey, să se concentreze pe munca pe care o au de făcut şi să încerce să cucerească acest trofeu frumos".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici