Jucătorii de la FC Timişoara, încântaţi de golurile lui Dan Alexa la naţională

Fotbaliştii formaţiei FC Timişoara au efectuat, miercuri dimineaţă, vizita medicală şi au vorbit despre reuşitele căpitanului echipei bănăţene, Dan Alexa, în meciul amical România - Ucraina, precizând că nu se aşteptau ca acesta să marcheze două goluri.

22 afișări
Imaginea articolului Jucătorii de la FC Timişoara, încântaţi de golurile lui Dan Alexa la naţională

Jucătorii de la FC Timişoara, încântaţi de golurile lui Dan Alexa la naţională (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

Atacantul Mircea Axente îl aşteaptă pe Dan Alexa alături de el în ofensivă, după reuşitele mijlocaşului defensiv în tricoul României. "Ne bucurăm mult pentru Dan, cred că şi el este foarte fericit pentru cele două goluri marcate. Îl aşteptăm acum înapoi, să vină să dea goluri şi pentru Poli. Mă aşteptam să joace foarte bine, pentru că ştim cu toţii ce poate, însă cu siguranţă nu mă aşteptam să înscrie două goluri", a spus Axente.

Faptul că se află în plină pregătire nu i-a ajutat pe sportivi să vadă cu ochi mai buni vizita medicală.

"Nu contează că am făcut deja două cantonamente, e la fel de greu ca oricând. Vizita medicală cred că e cel mai neplăcut moment din viaţa unui fotbalist", a declarat Axente.

Jucătorul care a înscris cinci goluri pentru FC Timişoara în turul campionatului este de acord cu preşedintele clubului timişorean, Marian Iancu, referitor la absenţa fotbaliştilor echipei bănăţene de la lotul echipei naţionale.

"E adevărat ce a spus domnul Iancu, cu siguranţă mai sunt jucători la Poli care ar fi meritat să fie convocaţi acum la echipa naţională. Poate cu timpul vor ajunge şi ei", este de părere Mircea Axente.

Şi portarul Pedro Taborda se mândreşte cu reuşitele lui Dan Alexa în tricoul echipei naţionale, însă nu a dorit să comenteze prestaţia concurentului său pe post de la FC Timişoara, Costel Pantilimon.

"Ne-am uitat mai mulţi colegi împreună la meci şi ne-am bucurat foarte mult că Alexa a dat două goluri, el e căpitanul nostru. Înainte spuneam că dă două goluri în patru ani, sperăm că de acum încolo va înscrie mai des. Pentru noi e bine să meargă cât mai mulţi jucători la echipa naţională, e o mare satisfacţie să ştii că ai în echipă jucători buni, apreciaţi. Singurul dezavantaj este că lipsesc de la pregătire", a declarat jucătorul portughez în timpul vizitei medicale de miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici