Jucătorii de la FCSB au acceptat înjumătăţirea salariilor

Jucătorii echipei FCSB au acceptat înjumătăţirea salariilor pe următoarele şase luni, urmând ca fotbaliştii să îşi poată primi banii înapoi dacă se vor califica în cupele europene. Florinel Coman, Florin Tănase şi Dennis Man au cele mai mari salarii la FCSB.

76 afișări
Imaginea articolului Jucătorii de la FCSB au acceptat înjumătăţirea salariilor

Jucătorii de la FCSB au acceptat înjumătăţirea salariilor

Epidemia de coronavirus l-a „atins” şi pe patronul echipei FCSB. Gigi Becali şi-a anunţat echipa că vrea să reducă salariile cu 50%. Prima reacţie a jucătorilor nu a fost pe placul omului de afaceri, deoarece majoritatea fotbaliştilor nu au fost încântaţi de idee.

Digi Sport notează, însă, că vicecampioana a ajuns, până la urmă, la o înţelegere cu jucătorii. Băieţii pregătiţi de Bogdan Argeş Vintilă ar fi semnat deja noile înţelegeri, prin care renunţă la o jumătate de salariu pe următoarele şase luni.

Fotbaliştii îşi pot primi însă banii înapoi. Gigi Becali le-a promis că în cazul în care se vor califica în cupele europene, primii bani care vor veni de la UEFA vor ajunge în conturile jucătorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici