Jucătorii de la HCM Constanţa au fost la statuia lui Marian Cozma, înaintea partidei cu MKB Veszprem - FOTO

Handbaliştii de la HCM Constanţa au aprins lumânări şi au onorat memoria lui Marian Cozma, sâmbătă, la Veszprem, înaintea partidei cu formaţia MKB, din Liga Campionilor.

237 afișări
Imaginea articolului Jucătorii de la HCM Constanţa au fost la statuia lui Marian Cozma, înaintea partidei cu MKB Veszprem - FOTO

Jucătorii de la HCM Constanţa au fost la statuia lui Marian Cozma, înaintea partidei cu MKB Veszprem - FOTO (Imagine: mariancozma.com)

Fanii campioanei Ungariei au organizat şi în acest an, la fel ca în fiecare din 2009 încoace, o ceremonie de comemorare a lui Marian Cozma, ucis în urmă cu patru ani în faţa unui local din Veszprem.

Înaintea partidei de sâmbătă, din grupa B a Ligii Campionilor, dintre MKB Veszprem şi HCM Constanţa, handbaliştii români s-au adunat şi ei în jurul statuii lui Marian Cozma, aflată în faţa sălii, păstrând un moment de reculegere.

Ceremonia organizată de fanii din ţara vecină, înainte, dar şi după meci, programat la ora 18.15, include o slujbă religioasă, aprinderea de lumânări şi depunerea de coroane la statuia jucătorului român, dar şi un moment de reculegere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici