Jucătorii de la Poli Iaşi au primele blocate

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că primele jucătorilor au fost blocate din cauza rezultatelor slabe obţinute în ultimele meciuri.

2 afișări
Imaginea articolului Jucătorii de la Poli Iaşi au primele blocate

Jucătorii de la Poli Iaşi au primele blocate

Boca a explicat că primele vor fi deblocate dacă Poli Iaşi va câştiga 10 puncte în următoarele şase partide. "Am luat decizia de a le bloca primele jucătorilor. Am condiţionat deblocarea primelor de obţinerea a zece puncte. Acest obiectiv îl au stabilit pentru următoarele şase meciuri. Întâlnim formaţii apropiate valoric nouă şi eu cred că jucătorii noştri pot chiar să depăşească acest barem. Trecem printr-o perioadă mai slabă, dar nu se poate vorbi de criză", a declarat Sorin Boca.

În următoarele şase etape, Poli Iaşi va juca pe teren propriu cu FC Vaslui, Gloria Bistriţa şi Oţelul Galaţi, iar în deplasare va întâlni UTA Arad, Dacia Mioveni şi Universitatea Cluj.

Oficialul ieşean a mai spus că este convins că jucătorii ieşeni pot obţine un rezultat bun la Arad, în meciul cu UTA, programat vineri, la ora 15.00, în etapa a XII-a a Ligii I: "UTA este într-o situaţie mai dificilă şi sper să profităm de problemele cu care se confruntă. Sunt convins că, dacă vom repeta evoluţia bună de la Urziceni, nu avem cum să pierdem vineri".

De la conferinţa de presă a lipsit antrenorul Ionuţ Popa, care a fost convocat la Comisia de Disciplină a FRF după conflictul avut cu antrenorul secund al echipei Rapid, Marian Rada, la finalul partidei disputate sâmbătă, în etapa a XI-a.

Jucătorii echipei Poli Iaşi vor pleca spre Arad joi dimineaţă, la ora 6.45, cu o cursă de linie. În cursul zilei vor efectua un antrenament la Arad. Revenirea la Iaşi este programată pentru sâmbătă.

După 11 etape, în care a obţinut trei victorii, o remiză şi a înregistrat şapte înfrângeri, Poli Iaşi ocupă locul 13 în clasamentul Ligii I, cu 10 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici