Jucătorii echipei CFR Cluj au primit medaliile de campioni

Jucătorii echipei CFR Cluj au primit, duminică seară, medaliile de campioni, în cadrul unei ceremonii desfăşurate pe stadionul Dr.Constantin Rădulescu şi la care au fost prezenţi aproximativ 14.000 de spectatori

29 afișări
Imaginea articolului Jucătorii echipei CFR Cluj au primit medaliile de campioni

Jucătorii echipei CFR Cluj au primit medaliile de campioni (Imagine: Mediafax Foto)

Fotbaliştii, îmbrăcaţi în costumele de prezentare şi care apoi s-au îmbrăcat în tricouri galbene, au primit medaliile de la secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Valentin Alexandru.

La spectacolul de la Cluj au fost proiectate pe un ecran toate golurile echipei CFR din acest sezon, publicul aplaudând în mod special golul reuşit din meciul din deplasare cu Steaua.

Cei 14.000 de fani prezenţi pe stadion au scandat "Campionii, campionii".

Jucătorii au prezentat tofeele câştigate în acest an, campionatul şi Cupa României, urcaţi pe o scenă şi în mijlocul artificiilor.

Festivitatea s-a încheiat cu un foc de artificii.

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că eventul realizat de clujeni reprezintă o izbândă a seriozităţii. "Am învins şi am învăţat de la cineva că dacă vrei să fii respectat, învaţă-i pe cei puternici să te respecte. Am reuşit să facem eventul, am făcut o sărbătoare şi le promitem fanilor şi alte surprize Dacă am lua 7-8 puncte în grupele Ligii Campionilor ar fi extraordinar. Dar suntem realişti, ştim că este foarte greu, însă promit că de acum Cupa şi campionatul vom poposi la Cluj în următorii ani", a spus Mureşan.

Patronul Arpad Paszkany a afirmat că şi-ar dori ca echipa CFR să câştige şi un titlu european. "Odată ce ai ajuns în vârf, vor veni momente în care vei şi coborî, însă eu sunt optimist şi mi-aş dori şi un titlu european. Liga Campionilor este crema fotbalului, depinde de norocul la sorţi. Important este că am ajuns unde am dorit. Sentimental mi-aş dori să picăm cu Bayern Munchen, pentru că am stat şase ani acolo. Vom avea un buget de 20 de milioane de euro pentru anul viitor. Vom aduce maxim 4-5 jucători, iar unul dintre ei va fi cel mai scump care va veni în România. Vom încerca să transferăm şi jucători români, unul, doi dar preţul să fie cel corect", a spus Paszkany.

Jucătorii echipei CFR Cluj intră în vacanţă de joi, urmând ca reunirea să aibă loc la 15 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici