Jucătorii echipei FC Barcelona deplâng moartea lui Tito Vilanova: "Mulţumim pentru tot ce ai dat fotbalului şi Barcelonei. Vei rămâne mereu în sufletele noastre"

Jucătorii echipei FC Barcelona deplâng, vineri, trecerea în nefiinţă la doar 45 de ani a fostului lor antrenor, Tito Vilanova, despre care spun că va rămâne mereu în sufletele lor.

320 afișări
Imaginea articolului Jucătorii echipei FC Barcelona deplâng moartea lui Tito Vilanova: "Mulţumim pentru tot ce ai dat fotbalului şi Barcelonei. Vei rămâne mereu în sufletele noastre"

Tito Vilanova (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Tito, mulţumesc pentru tot ce ai dat fotbalului şi Barcelonei. Toţi cei care iubesc Barcelona îţi sunt recunoscători pe viaţă. Eu te-am cunoscut în urmă cu 14 ani şi pot să spun că oameni ca tine sunt puţini. Îţi mulţumesc pentru că ai avut mereu încredere în mine, pentru că m-ai ajutat să fiu mai bun şi să trec peste obstacole, profesional şi personal. Condoleanţe lui Montse, Carlota şi Adria, restului familiei tale şi prietenilor tăi. Vei fi mereu în sufletele noastre. Odihneşte-te în pace Tito", a notat Cesc Fabregas pe Facebook.

Portarul Victor Valdes a scris că Vilanova a fost unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut vreodată. "Mulţumim pentru tot ce ne-ai oferit", a adăugat el.

"O persoană greu de uitat. Ne vom aminti mereu de tine. Toată afecţiunea mea familiei lui Tito", a notat şi Lionel Messi pe Facebook.

Şi Andres Iniesta şi-a exprimat durerea precizând că Vilanova nu va fi uitat niciodată: "Nu am cuvinte. Ai fost şi vei fi un exemplu. Sunt mândru că am făcut parte din viaţa ta.Nu te voi uita niciodată. Multă putere familiei tale. Odihneşte-te în pace, Mister".

"Blestemată boală. Ai luat viaţa unui om mare. Însă nu vei putea lua amintirile frumoase pe care le am cu el", a scris Cristian Tello.

Tito Vilanova, care a fost nevoit să renunţe la conducerea tehnică a FC Barcelona în iulie 2013, din cauza unui cancer la glanda parotidă, a încetat din viaţă vineri, la Barcelona, la o zi după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Vilanova era internat de vinerea trecută în spitalul Quiron din Barcelona, iar joi seară a fost operat, intervenţie după care starea sa s-a agravat rapid.

Tito Vilanova a mai fost operat, la 20 decembrie 2012, la spitalul Vall d'Hebron din Barcelona, după ce i-a fost detectat un ganglion la doi centimetri de locul în care i-a fost extirpată o tumoare, în 2011. Vilanova a suferit şi în noiembrie 2011 o operaţie în cadrul căreia i-a fost îndepărtată o tumoră de la glanda parotidă. În ianuarie 2013, Vilanova a plecat la New York, unde a stat două luni pentru a urma un tratament.

În august 2012, Vilanova a fost la Bucureşti cu FC Barcelona, echipa catalană disputând un meci amical cu Dinamo, pe Arena Naţională, pe care l-a câştigat cu scorul de 2-0.

Tito Vilanova era căsătorit şi avea doi copii, Carlota şi Adria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici