Jucătorii echipei Steaua, dezamăgiţi de eliminarea din Cupa României

Jucătorul echipei Steaua, Mihăiţă Pleşan, a declarat, miercuri, că formaţia bucureşteană a ratat unul dintre obiectivele stabilite pentru acest sezon, după eliminarea din Cupa României în urma înfrângerii din meciul cu Gloria Bistriţa.

14 afișări
Imaginea articolului Jucătorii echipei Steaua, dezamăgiţi de eliminarea din Cupa României

Jucătorii echipei Steaua, dezamăgiţi de eliminarea din Cupa României (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne-am dorit să câştigăm. Au fost 15-16 ocazii clare în care nu am marcat şi s-a ajuns la penalti, o loterie. Pentru noi chiar era un obiectiv pe care l-am ratat. Nu ştiu dacă s-a rupt jocul la cartonaşul roşu a lui Onicaş, am mai avut ocazii şi puteam să mai marcăm. Noi suntem alături de Bibişkov (n.r. - care a ratat la 11 metri), oricine putea să rateze. Domnul Stoichiţă e supărat ca şi noi pentru că aveam un obiectiv", a spus Pleşan.

Jucătorul a adăugat că Steaua trebuie să câştige meciul cu FC Timişoara, din următoarea etapă a campionatului.

"La Timişoara ne ducem să câştigăm. În seara aceasta suntem supăraţi, dar ne pregătim să câştigăm la Timişoara. Colegii mei ştiu care e atmosfera de la Timişoara. Acel 8-1 de la Timişoara nu mai poate fi repetat. Timişoara nu mai e echipa care era atunci", a mai spus mijlocaşul stelist.

La rândul său, mijlocaşul Ovidiu Petre, care a revenit la Steaua după şapte luni de absenţă, s-a declarat dezamăgit de rezultat: "E dezamăgire mare pentru că e un meci pierdut. Eu zic că meritam să câştigăm. Am avut mai multe ocazii ca ei, dar nu întotdeauna e aşa cum vrem noi să fie. Ne interesează mai puţin alte echipe care au ieşit din Cupă. Noi era bine dacă am fi continuat şi în campionat, şi în Cupă. Mă simt destul de bine după 7 luni. Important e că am revenit şi sper că nu voi avea niciun fel de probleme".

Echipa Gloria Bistriţa s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 5-4 (0-0), la loviturile de departajare, formaţia Steaua Bucureşti, în optimile competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici