Jucătorii lui Dinamo au împărţit cadouri copiilor din cadrul Asociaţiei "Ana şi copiii"

Sergiu Hanca, Dorin Rotariu şi Laurenţiu Brănescu le-au împărţit cadouri copiilor de la Asociaţia "Ana şi copiii", cu ocazia sărbătorile de iarnă, iar portarul lui Dinamo a dezvăluit scrisorile pe care i le scria lui Moş Crăciun cu cadourile pe care dorea să le primească.

138 afișări
Imaginea articolului Jucătorii lui Dinamo au împărţit cadouri copiilor din cadrul Asociaţiei "Ana şi copiii"

Jucătorii lui Dinamo au împărţit cadouri copiilor din cadrul Asociaţiei "Ana şi copiii" (Imagine: FC Dinamo Bucureşti Facebook / Mediafax Foto)

Asociaţia „Ana şi Copiii” a început să activeze în domeniul protecţiei copilului şi familiei încă din anul 2006, dar ca şi entitate cu personalitate juridică a luat fiinţă în vara anului 2007. În prezent oferă servicii unui număr de 200 de copii şi 100 de familii din Bucureşti, Călăraşi, Giurgiu şi Buzău.

De asemenea, este o organizaţie umanitară, neguvernamentală, apolitică şi non-profit, având ca misiune prevenirea abandonului familial şi şcolar prin programe educaţionale, asistenţă socială, medicală şi juridică, activităţi de recreere şi socializare, activităţi de informare, acţiuni şi măsuri de conştientizare şi sensibilizare socială şi înfiinţarea de servicii sociale, pentru şi în sprijinul comunităţii.

Portarul Brănescu a postat fotografiile pe contul personal de Facebook, însoţite de următoarea scrisoare: "Nu am mai scris de mult timp o scrisoare. Au trecut, probabil, mai mult de 10 ani de atunci. Copii fiind, îi scriam Moşului că aşteptăm cadourile de suflet la finalul unui an în care încercam să ne ascultăm părinţii, să fim prezenţi şi la şcoală, şi pe teren.

Făcusem primii paşi în fotbal şi fiecare dintre noi visa să ajungă mare. Speram să primim, de la idolii noştri, o pereche de ghete, de mănuşi sau un echipament. Sau măcar o ciocolată, cum vedeam în reclamele vremurilor. Anii au trecut, iar Moşul ne-a îndeplinit multe dintre dorinţele noastre. Acum avem ghete, avem mănuşi, ne-avem pe noi şi avem Dinamo! Din păcate, foarte mulţi copii de lângă noi nu au, însă, mai nimic.

Visele nu s-au oprit în timp, continuă să meargă mai departe în fiecare an cu aceleaşi speranţe. "Ajutăm visele să crească mari" este mesajul Asociaţiei "Ana şi Copiii", unde peste 40 de puşti din Capitală, băieţi şi fete, proveniţi din medii sociale defavorizate, sunt susţinuţi şi educaţi pentru o viaţă mai bună. E decembrie, termometrele coboară sub zero grade. Cu ajutorul doamnei Alina Bloemendaal, la fel de sensibilă ca şi noi atunci când vine vorba de soarta copiilor nevoiaşi, am trăit momente unice alături de cei mici la Asociaţia "Ana şi Copiii".

Am pregătit cadourile într-un colţ lângă două cuşti cu iepuri. Pe unul îl cheamă "Pufosul", pe iepuroaică, "Rita". Amândoi ne-au privit cum am pregătit cadourile în pungi, cum ne-am bucurat pentru fiecare clipă alături de copii. Împreună am fost, pentru câteva clipe, "ajutoarele" Moşului. Imaginile vorbesc de la sine. Dincolo de rezultate, de poze şi autografe, nu este vreun sentiment mai frumos în lume decât să vezi zâmbete pe chipul copiilor. Ne este greu să vedem oameni suferind, vrem să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a-i face, măcar pe o parte dintre ei, fericiţi.

Să vă dea Dumnezeu multă sănătate şi putere pentru a trece peste toate momentele dificile! Noi am simţit cu adevărat că am împărţit bucuria sărbătorilor cu cei mici, iar povestea noastră continuă! SĂRBĂTORI FERICITE! Laurenţiu Brănescu, Dorin Rotariu, Sergiu Hanca."

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici