Jucătorii stelişti au îngenunchiat în faţa galeriei, după înfrângerea din meciul cu FC Braşov

Jucătorii echipei Steaua au îngenunchiat în faţa galeriei steliste, duminică seară, la finalul partidei cu FC Braşov, scor 0-3, din etapa a XX-a a Ligii I.

100 afișări
Imaginea articolului Jucătorii stelişti au îngenunchiat în faţa galeriei, după înfrângerea din meciul cu FC Braşov

Jucătorii stelişti au îngenunchiat în faţa galeriei, după înfrângerea din meciul cu FC Braşov (Imagine: Bogdan Dinca/Mediafax Foto)

Fotbaliştii au fost duşi în faţa galeriei de tehnicianul Marius Lăcătuş, alături de ei fiind şi managerul general Mihai Stoica, care a discutat cu câţiva fani. Suporterii i-au huiduit pe jucători, dar au scandat numele lui Lăcătuş, iar primul care a scăpat de reproşurile galeriei a fost Andrei Gardoş.

Jucătorii stelişti s-au dus şi în faţa tribunei 0, şi la peluze şi în faţa tribunei a II-a, dar au stat în genunchi doar în faţa galeriei Stelei.

Gestul fotbaliştilor Stelei aminteşte de cel al jucătorilor Slaviei Praga, care le-au cerut iertare în genunchi suporterilor, după o înfrângere cu scorul de 0-7 din meciul cu Arsenal Londra, din grupele Ligii Campionilor, în sezonul 2007/2008.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), de formaţia FC Braşov, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Cristescu '30, Teixeira '34 şi Oros '63.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici