Jucătorii tricolori, implicaţi în campania pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer

Fotbaliştii reprezentativei divizionare şi-au făcut sâmbătă un "selfie" în vestiar în scop caritabil, alăturându-se campaniei #SelfieForLife, derulată de Asociaţia Fight for Life Charity, care strânge fonduri pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer, internaţi la Institutul Fundeni din Bucureşti.

55 afișări
Imaginea articolului Jucătorii tricolori, implicaţi în campania pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer

Jucătorii tricolori, implicaţi în campania pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer (Imagine: frf.ro)

Conform site-ului oficial al FRF, fotbaliştii i-au provocat pe toţi suporterii să le urmeze gestul şi să distribuie fotografiile pe reţelele de socializare. De asemenea, au fost provocaţi să se alăture campaniei umanitare şi componenţii echipei naţionale care nu au fost prezenţi la acţiunea din Antalya: Ciprian Marica, Alexandru Maxim şi Florin Gardoş.

Toţi banii strânşi în urma campaniei #SelfieForLife, derulată în perioada 19 ianuarie - 12 aprilie 2015, vor fi donaţi copiilor bolnavi de cancer, internaţi la Institutul Fundeni din Bucureşti.

Jucătorii naţionalei s-au alăturat, astfel, în acestă campanie jucătoarei de tenis Simona Halep şi echipei Steaua Bucureşti.

"Suntem onoraţi şi mândri când vedem câţi oameni s-au alăturat demersului nostru de stângere de fonduri pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de cancer. Echipa naţională de fotbal este unul dintre cele mai importante branduri româneşti şi are enorm de mulţi susţinători, pe care îi invităm să adere la Campania Selfie for Life", a declarat Otilia Caloian, vicepreşedinte la Fight For Life Charity.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici