Jucătorii Unirii Alba Iulia vor fi premiaţi cu câte 700 de euro pentru succesul cu CFR Timişoara

Conducătorii clubului Unirea Alba Iulia au decis să-i premieze pe jucători cu o primă de câte 700 de euro pentru victoria, de sâmbătă, cu CFR Timişoara (3-2), care coroborată şi cu celelalte rezultate din runda a XXIX-a a Ligii a II-a, duce echipa pe primul loc în seria a II-a.

1 afișare

Principalele contracandidate ale formaţiei din Alba Iulia la promovarea în Liga I, Internaţional Curtea de Arges, FCM Târgu-Mureş şi Chimia Râmnicu Vâlcea, au fost învinse în etapa de la finele săptămânii trecute de grupări mai slab clasate. Astfel, echipa argeşeană a pierdut disputa, din deplasare, cu Minerul Lupeni (1-2), FCM Târgu Mureş a fost învinsă, pe teren propriu, de formaţia Liberty Salonta (0-3), în timp ce Chimia Râmnicu Vîlcea s-a înclinat în faţa echipei UTA Arad (0-3). În urma acestor rezultate, formaţia din Alba Iulia a urcat pe primul loc în seria a II-a a Ligii secunde, cu 56 de puncte, fiind urmată în ordine de Internaţional Curtea de Argeş (54), FCM Târgu Mureş (51) şi Chimia Râmnicu Vâlcea (50).

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Unirea Alba Iulia, Marian Sarmeş, a ţinut să le mulţumească echipelor din Lupeni, Arad şi Salonta, pentru rezultatele obţinute în runda a XXIX-a a ligii secunde, ce au ajutat indirect echipa sa. "Le mulţumesc public conducătorilor, atrenorilor şi jucătorilor de la Minerul Lupeni, Liberty Salonta şi UTA Arad pentru că au dat dovadă de fair-play şi onoare, şi-au apărat şansele, şi ne-au ajutat să facem un pas mare sper Liga I".

Tehnicianul formaţiei din Alba Iulia, Adrian Falub, consideră că aceste rezultate trebuie să constituie o învăţătură pentru elevii săi, pentru a nu repeta erorile contracandidatelor în rundele următoare: "A fost o etapă total favorabilă nouă, putem că am câştigat 12 puncte în această etapă, nu doar cele trei de la Timişoara. Însă deznodământul etapei trebuie să constituie pentru noi o pildă, deoarece nu trebuie să repetăm greşelile cotracandidatelor noastre în lupta pentru promovare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici