Jucătorul de golf Robert Allenby a fost răpit şi abandondat într-un parc în Honolulu: "Sunt mulţumit că am scăpat"

Jucătorul australian de golf Robert Allenby a fost răpit pentru scurt timp în Honolulu de către persoane necunoscute care apoi l-au abandondat într-un parc, informează agenţia AAP, citată de AFP.

167 afișări
Imaginea articolului Jucătorul de golf Robert Allenby a fost răpit şi abandondat într-un parc în Honolulu: "Sunt mulţumit că am scăpat"

Robert Allenby (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Răpirea a avut loc, vineri, într-un bar din apropiere de plaja Waikiki, unde jucătorul de 43 de ani îşi petrecea seara alături de un prieten. "Am plătit consumaţia, el s-a dus la toaletă şi apoi îmi amintesc doar că m-am trezit într-un parc la câţiva kilometri de bar", a explicat Allenby, care are mai multe contuzii la faţă.

"O femeie mi-a spus că a văzut mai mulţi bărbaţi aruncându-mă dintr-o maşină. Probabil că atunci m-am lovit la faţă", a adăugat el.

Rămas fără portofel şi telefon, australianul a fost ajutat de un localnic să ajungă la hotelul unde era cazat, sportivul anunţând apoi poliţia.

"Nu-mi pasă de bani şi de carduri. Sunt mulţumit că am scăpat", a mai spus Allenby.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici