Jucătorul NFL Damar Hamlin este în stare critică după ce s-a prăbuşit pe teren

Damar Hamlin, fundaşul lui Buffalo Bills, este în stare critică după ce a fost resuscitat şi scos de pe teren cu o ambulanţă în timpul meciului din Liga Naţională de Fotbal american cu Cincinnati, scrie Reuters.

1365 afișări
Imaginea articolului Jucătorul NFL Damar Hamlin este în stare critică după ce s-a prăbuşit pe teren

Jucătorul NFL Damar Hamlin este în stare critică după ce s-a prăbuşit pe teren

Jucătorul de 24 de ani s-a ridicat pentru scurt timp în picioare după ceea ce părea a fi un placaj de rutină asupra lui Tee Higgins de la Bengals, dar apoi a căzut pe spate.

Meciul de la Cincinnati a fost întrerupt în timp ce personalul medical l-a îngrijit rapid, iar jucătorii celor două echipe au îngenuncheat. NFL a anunţat ulterior că meciul a fost amânat.

În timp ce Hamlin a fost dus la spital, la ora locală 21:25, jucătorii celor două echipe s-au îndreptat spre vestiare, unii cu lacrimi în ochi.

"Hamlin a primit imediat îngrijiri medicale pe teren din partea echipei şi a personalului medical independent şi a paramedicilor locali", a declarat comisarul NFL Roger Goodell, într-un comunicat.

"El a fost apoi transportat la un spital local, unde se află în stare critică. Gândurile noastre sunt alături de Damar şi de Buffalo Bills. Vom oferi mai multe informaţii pe măsură ce vor fi disponibile".

Familia lui Hamlins a coborât din tribune pentru a-i fi alături în timp ce acesta era transportat la University of Cincinnati Medical Center. Presa locală a declarat că fanii ambelor echipe se aflau în faţa spitalului în aşteptarea veştilor, unii ţinând lumânări.

Nu era clar când se va încheia meciul dintre două pretendente la locul 1 în AFC.

NFL a declarat că o decizie cu privire la meci va veni mai târziu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici