Jucătorul stelist Florin Gardoş a fost suspendat zece etape

Jucătorul stelist Florin Gardoş a fost suspendat zece etape, în urma eliminarii din meciul cu Pandurii Târgu Jiu, când l-a faultat pe Cosmin Băcilă, care a suferit o fractură de tibie şi peroneu.

209 afișări
Imaginea articolului Jucătorul stelist Florin Gardoş a fost suspendat zece etape

Jucătorul stelist Florin Gardoş a fost suspendat zece etape (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Gardoş nu va putea juca astfel tot restul turului.

Clubul stelist a anunţat că va face apel la această decizie.

Fotbalistul echipei Pandurii Târgu Jiu, Cosmin Băcilă, a fost transportat de urgenţă la spital după ce a suferit o accidentare gravă, duminică seară, la meciul cu Steaua, scor 2-1, din etapa a VII-a a Ligii I. Băcilă a fost faultat dur de stelistul Florin Gardoş, în minutul 87. El a fost scos de pe teren cu ambulanţa, jocul fiind întrerupt aproximativ şapte minute. Gardoş a fost eliminat după faultul comis asupra lui Băcilă.

Marţi, Cosmin Băcilă a fost operat pentru fractura transversală de la oasele gambei stângi, starea lui este bună, de miercuri va începe recuperarea şi peste şase luni şi-ar putea relua activitatea sportivă. Cosmin Băcilă a fost operat la Clinica de Ortopedie a Spitalului Universitar de Urgenţă Elias, de o echipa de medici condusă de conferenţiar doctor Horia Orban, şeful clinicii. Fotbalistul echipei Pandurii Târgu Jiu va începe recuperarea funcţională, pentru menţinerea tonusului muscular. Procesul de recuperare va dura şase săptămâni şi va fi asociat cu kinetoterapie pentru articulaţii. Dacă evoluţia va fi favorabilă, fractura se va consolida peste trei luni, Cosmin Băcilă putând să îşi reia activitatea sportivă peste şase luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici