Judecarea memoriului FC Rapid în cazul "Varga-Bălan", amânată

Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a amânat pentru joi judecarea memoriului înaintat de FC Rapid la decizia Comisiei de Disciplină din 9 aprilie, conform căreia rapidiştii au pierdut, scor 0-3, meciul cu FC Timişoara, deoarece i-au folosit pe Dacian Varga şi Tiberiu Bălan.

16 afișări
Imaginea articolului Judecarea memoriului FC Rapid în cazul "Varga-Bălan", amânată

Judecarea memoriului FC Rapid în cazul "Varga-Bălan", amânată (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Judecarea memoriului nostru la Comisia de Recurs a fost amânat pentru joi. Cei de la Timişoara au solicitat amânarea, susţinând că au primit târziu informarea de la ligă şi nu s-au putut pregăti suficient", a declarat pentru MEDIAFAX Ioan Taban, preşedintele CA al FC Rapid.

Comisia de Disciplină a LPF a decis, pe 9 aprilie, ca echipa Rapid să piardă, cu scorul de 0-3, meciul cu FC Timişoara, considerând că jucătorii rapidişti Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu aveau drept de joc în partida disputată la 5 martie şi încheiată cu victoria rapidiştilor cu scorul de 1-0.

FC Timişoara a contestat, la 8 martie, la Comisia de Disciplină a LPF, dreptul de joc la Rapid al fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, în partida directă din cadrul etapei a XX-a a Ligii I. Oficialii grupării timişorene au cerut să câştige meciul cu 3-0 la masa verde, acuzând nereguli în transferurile şi legitimările jucătorilor Varga şi Bălan. De la meciul cu FC Timişoara, Varga şi Bălan nu au mai evoluat pentru Rapid în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici