Judoka austriacă Claudia Heill a murit la 29 de ani

Judoka austriacă Claudia Heill, medaliată cu argint la JO de la Atena, la categoria 63 kg, a decedat, în noaptea de miercuri spre joi, la vârsta de 29 de ani, poliţia luând în calcul o posibilă sinucidere.

30 afișări

Claudia Heill, care şi-a încheiat cariera în 2009, a căzut de la etajul 6 al unui imobil din capitala Austriei, Viena. Poliţia nu a găsit nicio scrisoare de adio.

"Claudia era o persoană foarte activă, toţi cei care au cunoscut-o sunt bulversaţi", a declarat preşedintele Federaţiei Austriece de Judo, Hans Paul Kutschera, pentru televiziunea publică ORF.

Fosta sportivă pregătea tineri, în paralel cu studiile de management sportiv pe care le urma.

Pe lângă medalia de la JO de la Atena, din 2004, austriaca mai avea în palmares cinci medalii la Campionatele Europene, în perioada 2002-2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici