Judoka Larisa Florian, medalie de argint la categoria 52 kilograme, la Universiada de la Gwangju

Sportiva Larisa Florian a obţinut, luni, medalia de argint la categoria 52 de kilograme, în competiţia de judo de la Universiada din Gwangju (Coreea de Sud).

82 afișări
Imaginea articolului Judoka Larisa Florian, medalie de argint la categoria 52 kilograme, la Universiada de la Gwangju

Judoka Larisa Florian, medalie de argint la categoria 52 kilograme, la Universiada de la Gwangju

În primul tur al competiţiei, Larisa Florian a învins-o pe Faisa Aishahine (Algeria), în sferturile de finală a trecut de Nica Antonis (Belgia), pentru ca în semifinale să o învingă şi pe rusoaica Anna Dmitrieva, calificându-se în finala categoriei. În ultimul act, Larisa Florian a fost însă învinsă prin ippon de Mako Uchio (Japonia), încheind astfel competiţia cu medalia de argint.

Tot luni au mai luptat sportivii tricolori Loredana Ohâi (57 kilograme), Remus Lazea (66 kilograme) şi Eduard Nicolaescu (73 kilograme), care au ajuns doar până în faza recalificărilor.

Delegaţia tricoloră a obţinut prima medalie la judo, sâmbătă, la categoria plus 100 de kilograme, prin Vlăduţ Simionescu (bronz).

Delegaţia tricoloră de la Gwnagju mai include sportivi care concurează la atletism, handbal, tenis de masă, tir sportiv şi Taekwon-Do WTF.

La Universiada de vară de la Gwangju, care se va încheia în 14 iulie, participă peste 20.000 de sportivi din 170 de ţări, în 21 de discipline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici