Julie Pomagalski a murit. Fostă campioană mondială la snowboard a fost surprinsă de avalanşă în Alpii Elveţieni

  • Fosta campioană mondială de snowboard a Franţei a fost ucisă într-o avalanşă în Elveţia
  • Anunţul a fost făcut de Comitetul Olimpic Francez
  • Julie Pomagalski avea 40 de ani
4797 afișări
Imaginea articolului Julie Pomagalski a murit. Fostă campioană mondială la snowboard a fost surprinsă de avalanşă în Alpii Elveţieni

Sursa foto: profimedia

Julie Pomagalski, fosta campioană mondială de snowboard a Franţei, a fost surprinsă de o avalanşă în Alpii Elveţieni. Sportiva de 40 de ani nu a avut nici o şansă în faţa forţei dezlănţuite a naturii.
Alături de ea a decedat schiorul Bruno Putelli şi un salvator montan din Albertville. Toţi trei au fost îngropaţi de vii. O a patra persoană aflată în compania lor la momentul producerii nenorocirii ar fi suferit leziuni uşoare.

Pomagalski era adolescentă când a devenit campioană mondială la snowboard cross în 1999. Ea a luat titlul mondial la această disciplină din nou în 2004 şi a înregistrat multiple victorii de-a lungul carierei pe circuitul Cupei Mondiale. În 2002 a concurat la Jocurile Olimpice de iarnă din Salt Lake City şi patru ani mai târziu la Jocurile de la Torino.

Cauzele producerii avalanşei rămân pentru un moment necunoscute şi sunt cercetate acum de poliţişti, relatează BBC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici