Julio Cesar a ajuns la un acord asupra rezilierii contractului cu Dinamo

Fundaşul Julio Cesar a ajuns la un acord cu conducerea clubului FC Dinamo asupra condiţiilor de reziliere a contractului şi poate fi considerat jucătorul echipei Gaziantepspor, a anunţat, sâmbătă, gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

137 afișări
Imaginea articolului Julio Cesar a ajuns la un acord asupra rezilierii contractului cu Dinamo

Julio Cesar a ajuns la un acord asupra rezilierii contractului cu Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"Am avut mai multe discuţii, prin telefon, cu Julio Cesar. Jucătorul a înţeles pericolul la care s-ar fi expus prin decizia de a semna cu un alt club fără a-şi clarifica raporturile cu Dinamo! În această situaţie, Dinamo va relua negocierile cu Gaziantep şi preconizez că vom semna acordul de trasfer", a declarat preşedintele consiliului executiv al FC Dinamo, Nicoloa Badea, pentru site-ul oficial al clubului.

Directorul sportiv Constantin Dănilescu declarase, joi, că FC Dinamo a depus un memoriu la Departamentul Relaţii Internaţionale din cadrul FRF prin care a solicitat suspendarea jucătorului Julio Cesar şi sesizarea UEFA şi FIFA împotriva clubului Gaziantepspor.

Julio Cesar Santos Correa a semnat, miercuri, un contract pe un an şi jumătate cu gruparea Gaziantepspor. Julio Cesar a declarat în această iarnă că nu mai doreşte să joace la Dinamo, deşi mai avea un an şi jumătate de contract.

Brazilianul Julio Cesar a ajuns la Dinamo la jumătatea lunii august 2008, ca jucător liber de contract. Ultima oară, fundaşul evoluase pentru echipa elenă Olympiakos Pireu, în cartea sa de vizită fiind trecute însă şi echipe precum Real Valladolid, Real Madrid, AC Milan, Real Sociedad sau Benfica Lisabona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici