Julio Cesar a plecat în cantonamentul din Antalya

Fundaşul brazilian Julio Cesar a plecat, marţi, împreună cu lotul echipei Dinamo Bucureşti, în stagiul de pregătire din Antalya (Turcia), care se va desfăşura în perioada 20-30 ianuarie.

11 afișări
Imaginea articolului Julio Cesar a plecat în cantonamentul din Antalya

Julio Cesar a plecat cu Dinamo în cantonamentul din Antalya (Imagine: Mediafax Foto)

"Avem opt zile de pregătire în picioare, iar acum urmează o perioadă grea. Încercăm să mai perfectăm un amical pentru 27 ianuarie. Zicu s-a alăturat echipei, la fel şi Julio Cesar. Vor fi şi zile cu trei antrenamente. Jucătorii au înţeles că trebuie să fim bine pregătiţi fizic şi tactic. În ţară nu avem condiţii de pregătire, terenurile sunt îngheţate şi nu putem să ne antrenăm cum trebuie. Niculescu e accidentat, a făcut o uşoară entorsă pe terenul sintetic, şi l-am menajat pentru a putea începe de mâine (n.r. - miercuri) să antreneze normal", a declarat pe Aeroportul Henri Coandă, antrenorul dinamoviştilor, Mircea Rednic.

"În Antalya voi urmări şi meciurile amicale altor echipe, dar în principal mă interesează formaţia mea. În retur îl aşteptăm pe Zicu să explodeze. Am fost şi suntem alături de el, are calităţi. În prima parte el va face antrenamente separate. Julio Cesar are de recuperat opt zile, se va pregăti separat. El are o înţelegere cu clubul şi nu mă gândesc să aduc alt fundaş în locul lui", a mai spus Rednic.

Rednic a deplasat în Antalya un lot format din următorii 24 de jucători:

Bogdan Lobonţ, Emilian Dolha, Florin Matache - portari,

Sergiu Homei, George Blay, Silviu Izvoranu, Gabriel Tamaş, Julio Cesar, Dragoş Grigore, Nicolae Muşat, Lucian Goian - fundaşi,

Gabriel Boştină, Vojislav Vranjkovici, Nicolae Mitea, Ianis Zicu, Adrian Ropotan, Ousmane N'Doye, Gabriel Torje, Adrian Cristea - mijlocaşi,

Ionel Dănciulescu, Claudiu Niculescu, Marius Niculae, Osvaldo Miranda, Andrei Cristea - atacanţi.

Din lotul dinamoviştilor pentru cantonemantul din Turcia lipsesc Zie Diabate (convocat la echipa "under 20" a Costei de Fildeş), Alberto Thiago, Florin Bratu, Cristian Pulhac (toţi accidentaţi) şi Ze Kalanga (învoit).

Timp ce 10 zile, "câinii" se vor stabili la Hotel "IC Santai" din Belek. Dinamoviştii vor disputa în Turcia, în primul turneu de pregătire, două meciuri amicale, cu Sturm Graz (28 ianuarie) şi cu Banik Ostrava (29 ianuarie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici