Julio Cesar a semnat un contract cu Gaziantepspor

Fotbalistul Julio Cesar Santos Correa, care a evoluat în turul actualei ediţii a Ligii I la Dinamo Bucureşti, a semnat, miercuri, un contract pe un an şi jumătate cu gruparea Gaziantepspor, informează site-ul oficial al clubului turc.

21 afișări
Imaginea articolului Julio Cesar a semnat un contract cu Gaziantepspor

Julio Cesar a semnat un contract cu Gaziantepspor (Imagine: Mediafax Foto)

"Julio Cesar este un fotbalist foarte bun. El va juca un rol important în drumul către atingerea obiectivelor, ajutând echipa, care este oricum una bună", a declarat Mehmet Kizil, purtătorul de cuvânt al clubului din Gaziantep, la prezentarea oficială a jucătorului brazilian.

Julio Cesar a efectuat vizita medicală, miercuri dimineaţă, imediat după ce a sosit la Gaziantep. El va purta la Gaziantepspor tricoul cu numărul 55.

Julio Cesar a declarat în această iarnă că nu mai doreşte să joace la Dinamo, deşi mai avea un an şi jumătate de contract. El a plecat totuşi, marţea trecută, cu lotul echipei Dinamo în Turcia, unde elevii antrenaţi de Mircea Rednic efectuează un stagiu de pregătire în Antalya.

Brazilianul Julio Cesar a ajuns la Dinamo la jumătatea lunii august a anului trecut, ca jucător liber de contract. Ultima oară, fundaşul evoluase pentru echipa greacă Olympiakos, în cartea sa de vizită fiind trecute însă echipe precum Valladolid, Real Madrid, AC Milan, Real Sociedad sau Benfica.

Pentru postul de fundaş central pe care evoluează Julio Cesar, Dinamo a reuşit marţi să ajungă la un acord cu gruparea italiană AC Siena pentru ca fotbalistul Cosmin Moţi să se întoarcă, cel puţin până la finalul campionatului, la formaţia antrenată de Mircea Rednic.

Citeşte şi:

Rednic: Julio Cesar vrea să-şi rezilieze contractul

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici