Jupp Heynckes a obţinut trofeul FIFA pentru cel mai bun antrenor al anului: "Să primesc un premiu la finalul carierei mele înseamnă mult"

Fostul tehnician al echipei Bayern Munchen, Jupp Heynckes, a primit trofeul pentru cel mai bun antrenor al anului 2013, luni seară, în cadrul galei FIFA Balonul de Aur, desfăşurată la Zurich.

155 afișări
Imaginea articolului Jupp Heynckes a obţinut trofeul FIFA pentru cel mai bun antrenor al anului: "Să primesc un premiu la finalul carierei mele înseamnă mult"

Jupp Heynckes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul tehnician al echipei Bayern Munchen, Jupp Heynckes, a declarat, luni, după ce a primit premiul FIFA pentru cel mai bun antrenor al anului 2013, că pentru el înseamnă mult un astfel de trofeu la final de carieră, informează uefa.com.

"Sunt extrem de recunoscător pentru acest premiu. Să primesc un premiu la finalul carierei mele înseamnă mult. Nu este doar meritul meu, ci şi al clubului Bayern Munchen şi al tuturor celor care au lucrat cu mine în această perioadă. Am avut norocul de a avea jucători de clasă mondială, care au avut prestaţii extraordinare. Şi staful a avut o contribuţie importantă. Vreau să le mulţumesc tuturor care m-au ajutat să formez această echipă învingătoare. Poate că în urmă cu zece ani nici măcar nu aş fi visat la aşa ceva. Sunt copleşit şi fericit că mă aflu aici", a spus Heynckes.

Premiul i-a fost înmânat tehnicianului german de către selecţionerul Angliei, Roy Hodgson.

Pentru acest trofeu, alături de Heynckes au mai fost finalişti Alex Ferguson (Manchester United, retras la finalul sezonului trecut) şi Jurgen Klopp (Borussia Dortmund).

Heynckes, care a pregătit până în iunie 2013 formaţia Bayern Munchen, a câştigat anul trecut Liga Campionilor, campionatul Germaniei şi Cupa Germaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici