Jurgen Klopp, curtat pentru un nou job. Managerul lui Liverpool este dorit pentru un post inedit la Euro 2024

  • Trusturile media BBC şi ITV se află în competiţie pentru a-l aduce pe Jurgen Klopp în calitate de expert pentru Campionatul European din Germania, susţine Daily Mail.
  • Se aşteaptă însă ca germanul să refuze propunerile.
  • Klopp a anunţat că din vară nu va mai antrena Liverpool.
320 afișări
Imaginea articolului Jurgen Klopp, curtat pentru un nou job. Managerul lui Liverpool este dorit pentru un post inedit la Euro 2024

Jurgen Klopp curtat pentru un nou job - Şeful lui Liverpool dorit pentru un post inedit la Euro 2024

După ce a anunţat că va pleca de la Liverpool la finalul sezonului, Jurgen Klopp are deja mai multe oferte. Cea mai interesantă vine din partea unor trusturi de presă, care şi-l doresc ca expert comentator la Euro 2024. Cu toate acestea, se aşteaptă ca ambele televiziuni să fie refuzate de antrenorul lui Liverpool, care va participa în schimb la competiţie în calitate de spectator în Germania natală, potrivit Daily Mail.

Cele două mari televiziuni britanice îşi doresc aşteaptă să îl aibă pe Klopp în echipele lor pentru turneul din vară. Acestea şi-au propus să profite de carismaticul antrenor, care ar fi o achiziţie de marcă pentru echippele lor de experţi la Euro 2024, plecând de la certitudinea că i-ar entuziasma pe fani să îl vadă pe german dându-şi cu părerea despre meciuri, ceea ce le-ar oferi un avantaj faţă de rivalii lor în ceea ce priveşte atragerea de telespectatori.

Se spune că Klopp ar avea bilete la toate cele trei meciuri ale Germaniei din faza grupelor, începând cu 14 iunie, la Munchen, când va juca împotriva Scoţiei în deschiderea turneului. Pe lângă faptul că va urmări meciul din tribune, germanul, care a fost asociat anterior cu preluarea postului de selecţioner al echipei naţionale, este posibil să îşi ia şi o vacanţă, după ceea ce se anunţă a fi o plecare emoţionantă de pe Anfield, după nouă ani la club.

Tehnicianul de 56 de ani se va concentra pe restul sezonului cu Liverpool, un eventual post de expert fiind probabil ultimul lucru pe care să îl ia în calcul. Reds sunt încă în cursă pentru toate cele 4 trofee majore în competiţiile în care sunt implicaţi, în ultimul sezon al germanului, după ce au câştigat deja Cupa Ligii Angliei şi sunt încă printre favoriţi în Europa League, FA Cup şi în fruntea Premier League.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici