Jurgen Klopp: O tragere la sorţi bună, vor fi două meciuri foarte atractive

Tehnicianul echipei Borussia Dortmund, Jurgen Klopp, a declarat, vineri, că tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor a fost bună pentru gruparea sa, care urmează să întâlnească formaţia Real Madrid, şi că partidele vor fi atractive, informează AFP.

123 afișări
Imaginea articolului Jurgen Klopp: O tragere la sorţi bună, vor fi două meciuri foarte atractive

Jurgen Klopp (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"O tragere la sorţi bună. Vor fi două meciuri foarte atractive. Vom face totul pentru a ne juca şansa. Faptul că jucăm primul meci la Madrid poate fi un avantaj. Cu siguranţă nu este momentul pentru a înălţa steagul alb", a spus Klopp.

Căpitanul Sebastian Kehl a calificat tragerea la sorţi drept "nebunească". "Spaniolii au conturi de reglat cu noi (n.r. - Dortmund a eliminat-o pe Real Madrid anul trecut). În acest sezon, sunt mai puternici şi vor fi extrem de concentraţi pentru a-şi atinge scopul. Faptul că jucăm mai întâi la Madrid este un mic avantaj. Totuşi, la acest nivel al competiţiei nu mai există adversari facili", a spus Kehl.

Formaţiile Borussia Dortmund şi Real Madrid se vor întâlni în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, conform tragerii la sorţi ce a avut loc la Nyon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici