Jurgen Klopp: Partea bună a unei prestaţii foarte proaste este că poţi juca mai bine

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a promis o reacţie puternică din partea echipei sale, învinsă cu 3-0 în sferturile de finală ale Europa League de Atalanta, în meciul de campionat de duminică, de pe Anfield, cu Crystal Palace.

372 afișări
Imaginea articolului Jurgen Klopp: Partea bună a unei prestaţii foarte proaste este că poţi juca mai bine

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp. Foto: Hepta/Mediafax Foto

Învinsă cu 3-0 de Atalanta, joi, în sferturile de finală ale Europa League, Liverpool a suferit cea mai grea înfrângere în competiţia europeană.

Liverpool va încerca să răstoarne acest rezultat în manşa secundă din Italia, săptămâna viitoare, dar o miză importantă, de această dată în campionat, are şi întâlnirea cu Palace, notează Reuters.

Liverpool este implicată într-o cursă strânsă pentru titlu în Premier League. E pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu Arsenal (71) şi cu unul în faţa lui Manchester City, cu şapte meciuri rămase din sezon.

"Partea bună a unei prestaţii foarte proaste este că poţi juca mai bine. Ar trebui să începem de acolo", a declarat Jurgen Klopp după înfrângerea cu Atalanta.

"Băieţii se recuperează şi toţi ceilalţi au parte de o şedinţă adecvată. Pornim de acolo şi sâmbătă începem să ne pregătim pentru Palace. Da, trebuie să arătăm o reacţie. Categoric, 100%”, a mai spus Klopp.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici