Jurnaliştii de la Hurriyet susţin că Gheorghe Hagi vrea să cumpere un club din Turcia

Turcii prezintă un scenariu incredibil: Gică Hagi şi Fatih Terim pun bazele unui proiect similar celui de la Viitorul. Conform publicaţiei Hurriyet, Gică Hagi şi fostul selecţioner al naţionalei Turciei s-au întâlnit în aceste zile şi au discutat despre posibilitatea preluării unui club din Turcia.

1020 afișări
Imaginea articolului  Jurnaliştii de la Hurriyet susţin că Gheorghe Hagi vrea să cumpere un club din Turcia

Jurnaliştii de la Hurriyet susţin că Gheorghe Hagi vrea să cumpere un club din Turcia

"Cele două legende de la Galatasaray s-au întâlnit recent în Bodrum. Din informaţiile noastre, Hagi se gândeşte să cumpere un club de fotbal din Turcia. Fatih Terim vrea să vadă în Turcia un proiect similar celui de la Viitorul Constanţa", notează publicaţia citată.

Nu doar cei de la Hurriyet susţin acestă ipotează. Jurnaliştii de la Fotomac vin cu aceeaşi relatare şi prezintă şi o fotografie realizată în momentul întâlnirii celor doi.

În ultima perioadă, Gică Hagi a fost extrem de deranjat de modul în care este tratat în România şi a ameninţat că se gândeşte foarte serios să plece din ţară. "Sunt pe punctul de a ceda!", afirma "Regele" în cadrul unei conferinţe de presă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici