Meciul de fotbal dintre FC Viitorul şi formaţia Red Bull Salzburg. Măsuri speciale pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu

Peste 150 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa cu sprijinul Poliţiei Ovidiu şi ISU Dobrogea vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul şi formaţia Red Bull Salzburg.

3886 afișări
Imaginea articolului Meciul de fotbal dintre FC Viitorul şi formaţia Red Bull Salzburg. Măsuri speciale pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu

Meciul de fotbal dintre FC Viitorul şi formaţia Red Bull Salzburg. Măsuri speciale pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 20.30, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanţa recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. De asemenea solicităm, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.

Jandarmeria le recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Conform unui comunicat al Jandarmeriei remis MEDIAFAX, spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă şi le este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Meciul dintre FC Viitorul şi Red Bull Salzburg se va disput joi, 17 august, începând cu ora 21.45, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici