Maria Şarapova a primit un wildcard la turneul de Mare Şlem de la US Open

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova a primit un wildcard la turneul de Mare Şlem de la US Open, competiţie care va avea loc în perioada 28 august - 10 septembrie, informează wtatennis.com.

199 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova a primit un wildcard la turneul de Mare Şlem de la US Open

Maria Şarapova a primit un wildcard la turneul de Mare Şlem de la US Open

Câştigătoare a turneului de la US Open în 2006, Şarapova se va afla pentru prima dată pe tabloul principal al unei competiţii de Mare Şlem la 18 luni de la suspendarea primită pentru dopaj, care s-a sfârşit în luna aprilie. Maria Şarapova este una dintre cele şapte beneficiare de wildcard la competiţia din Statele Unite ale Americii, alături de Ashley Kratzer, Sofia Kenin, Brianne Minor, Kayla Day, Taylor Townsend şi Amandine Hesse.

Ultima prezenţă a Şarapovei la turneul de la US Open s-a înregistrat la ediţia din 2014, când a pierdut în faţa Carolinei Wozniacki, în faza 16-imilor de finală. Maria Şarapova nu va participa la turneul de la Cincinnati, la care primise de asemenea un wildcard, din cauza unei accidentări la mâna stângă.

După expirarea suspendării pentru dopaj, Maria Şarapova a participat la turneele de la Stuttgart (semifinale), Madrid (turul doi), Roma (turul doi) şi Stanford (turul doi).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici