Juventus s-a calificat în optimile Ligii Campionilor

Juventus s-a impus la limită în faţa echipei Lokomotiv Moscova, în etapa a patra din grupa D, cu 2-1. Golul victoriei a fost marcat în minutul 90+3 de jucătorul Douglas Costa. În urma acestui rezultat, campioana Italiei s-a calificat în optimile Ligii Campionilor.

149 afișări
Imaginea articolului Juventus s-a calificat în optimile Ligii Campionilor

Juventus s-a calificat în optimile Ligii Campionilor

Pe terenul ruşilor de la Lokomotiv Moscova, Juventus a deschis scorul în minutul 3, prin Ramsey. Echipa gazdă a restabilitat egalitatea 9 minute mai târziu, prin Aleksey Miranchuk. Douglas Costa, intrat pe teren în minutul 70 în locul lui Khedira, a adus victoria italienilor.

"Acesta este unul dintre cele mai importante goluri marcate în tricoul lui Juventus. Sunt fericit că am intrat şi că am ajutat echipa. În afară de frig, cu care nu suntem obişnuiţi, în această seară am jucat mereu împreună, reuşind cu echipa să obţinem victoria care ne-a asigurat calificarea în optimile celei mai importante competiţii europene", a spus Douglas Costa, la microfonul Sky Sport, care a fost completat de Leonardo Bonucci, integralist în partida de pe RZD Arena:

"Golul lui Douglas ne-a ajutat să câştigăm cele trei puncte. Suntem o echipă care se adaptează la meciuri, care joacă fotbalul pe care îl propune antrenorul, dar ştiu să suferim şi apoi, când putem, ne atacăm adversarul. Ne bucurăm că suntem pe primul loc şi că ne-am calificat, dar acum trebuie să ne gândim la partida de duminică, contra echipei AC Milan, va fi o partidă importantă. Cu siguranţă trebuie să ne mai îmbunătăţim aşezarea pe teren".

Juventus s-a calificat în optimile Ligii Campionilor cu zece puncte, după patru etape scurse din faza grupelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici